L’equip Starcom Racing, que disputarà el 2018 la seva primera temporada completa a la NASCAR Cup Series, ha anunciat que comptarà amb Jeffrey Earnhardt per pilotar el Chevrolet núm. 00.


Starcom Racing, equip que va debutar en la NASCAR Cup Series el 2017 disputant dues curses de la fase final de la temporada, Kansas i Phoenix, disputarà el 2018 la seva primera temporada completa. L’elegit per pilotar el seu Chevrolet nº. 00 ha estat Jeffrey Earnhardt, nebot de Dale Jr. i nét de Dale Sr.

Aquest fitxatge assegura que hi hagi un pilot del llinatge dels Earnhardt a la graella per 40è any consecutiu. No obstant això, el rendiment de Jeffrey en la categoria fins ara està lluny del que van aconseguir els seus parents. En tres temporades al campionat, sent 2017 la primera que va disputar en la seva totalitat, ha disputat 58 curses i el seu millor resultat és la 26a posició.

El pilot arriba al SCR amb el suport de VRX simulators, una empresa canadenca dedicada al disseny de simuladors de vol, conducció, etc. Serà la primera presència d’aquest patrocinador a la categoria, i aportarà a la decoració del cotxe els colors blanc i blau.

“Em sento molt apreciat per tothom a Starcom Racing i VRX per haver confiat en mi i fer això realitat”, ha dit Earnhardt. “Hi ha hagut un Earnhardt a Daytona durant 39 anys seguits així que poder fer que la ratxa arribi a 40 significa molt per a mi i estic segur que molts fans dels Earnhardt estaran molt contents per aquesta notícia.”

“Ja coneixia Derrike Cope (cap de l’equip) d’abans,” afegeix el pilot de Carolina del Nord. “Però no m’havia adonat de tot el que sap sobre cotxes. Té una experiència tècnica tremenda i parlar amb ell m’ha donat la confiança que Starcom Racing té grans plans, i vull ser part d’aquest progrés.”

La temporada 2018 de la NASCAR Sprint Cup començarà el 18 de febrer amb la 60a edició de la Daytona 500, cursa que SCR no ha corregut encara i en la qual Earndhart, el 2017, va ser 26è pilotant per a The Motorsports Group.