El pilot de 8 Star Motorsports s’ha fet amb la victòria en la segona cursa de la IndyLights a Mid-Ohio. Junt amb ell en el podi estan Chilton i Pigot que retalla punts i s’acosta en el campionat.


 

A la sortida Ed Jones va avançar a Harvey, després de reaccionar millor a la bandera verda. Serralles estava tercer, amb Rayhall quart.

En la segona volta, Serralles es va tocar Harvey i se’n va anar per fora de la pista. Al tornar quasi es porta per davant a Rayhall. En la mateixa corba, Enerson es va eixir també després de tocar-se amb Chilton.

Una volta més tard, apareixia la primera caution de la carrera, Anderson perdia el control del seu cotxe, trompejant i tocant a Kaiser, que es va haver de retirar.

Tornava la bandera verda i Ed Jones va mantindre la primera posició, a pesar dels atacs de Harvey. Per darrere Chilton va intentar avançar a Rayhall però l’anglès no va poder amb el nord-americà.

Quan quedaven 30 minuts per al final, Harvey es va tocar amb Ed Jones, fent-li trompejar. Jones va perdre moltes posicions mentre que Harvey va acabar amb l’aleró davanter tocat. Poc després Piedrahita va acabar en un mur, destrossant el seu aleró davanter.

Açò va deixar a Rayhall primer, amb Chilton segon i Pigot tercer. A falta de 20 minuts per al final, Anderson va protagonitzar l’avançament de la cursa. Després d’un 3-Wide amb Jones i Harvey, el pilot de Schmidt va avançar als dos pilots que barallaven per l’octava posició.

Rayhall finalment es va fer amb la victòria, Chilton va ser segon amb Pigot retallant punts en tercera posició. Després d’ells estan Enerson, Serralles, Blackstock, Ringel, Anderson, Jones, Harvey, Kaiser i Piedrahita.