La segona Quali d’aquest cap de setmana a Àustria ha estat protagonitzada per les sortides de pista de diversos pilots degut a l’estat de la pista, ja que la pluja d’aquest matí ha deixat la pista ben molla.


 

Spengler ha començat obrint la pista amb la meitat dels pilots pel seu darrere, però l’altre meitat de participants han anat sortint de mica en mica i al minut 3 ja eren tots a pista. Fins que no han passat els 5 primers minuts no s’ha començat a formar carril. Els que no seguien bé la traçada han tingut més d’una petita excursió a la grava i a l’herba. Pocs han sigut els pilots que no han patit de cap virolla.

També cal destacar la mala actuació dels BMW, ja que el millor classificat d’aquesta marca, Martin Tomzcyk, el trobem a la P14. D’altra banda, Adrien Tambay ha tornat a entrar dins el TOP10. No els hi ha anat tan bé als pilots catalans, ja que Juncadella només ha pogut ser tretzè, i Molina no ha pogut fer més d’una dinovena posició.
Malgrat les condicions del traçat, Rockenfeller i Ekström han lluitat durant tota la sessió per marcar el millor temps, però finalment el suec ha sigut capaç de fer una volta quasi perfecte per adjudicar-se la ‘Pole Position’ d’avui.