Rashid Al Dhaheri va rodar de forma sensacional el passat cap de setmana durant la final de la categoria Mini en el Adria Karting Raceway. El pilot de Parolin no va tenir oposició i va imposar el seu ritme per guanyar la primera cursa de les WSK Super Master Series. Els Baby Race d’Eyckman si Popov van completar el podi.

A la prefinal A, Kirill Kustkov (Energy Corse) va continuar amb el seu domini a la pista italiana amb una victòria fàcil, liderant un triplet per l’equip Energy Corse amb Alex Powell segon i Dimitry Matveev tercer.

A la prefinal B, Francesco Marenghi (Gamoto) de nou va mostrar un ritme increïble, guanyant per davant d’Ean Eyckamans (Baby Race Driver Academy) i William MacIntyre (Tony Kart Racing Team).

A la final B, l’italià Andrea Filaferro que va guanyar la setmana passada les WSK Champions Cup, va protagonitzar una remuntada de 29 posicions per liderar el doblet per Newman Motorsport amb el búlgar Nikola Tsolov  en segona posició. L’hungarès Daniel Krausz (CCK Cocktail Sport) finalitzava tercer.

La final només va tenir un protagonista, Rashid Al Dhaheri (Parolin Racing Kart) no va tenir rival i es va imposar fàcilment gràcies al espectacular ritme de cursa. El pilot dels emirats àrabs va vèncer per 3 segons d’avantatge sobre Ean Eyckmans.

Eyckmans assolia finalitzar en segona posició després d’una lluita molt aferrissada durant l’última volta amb Dimitry Matveev (Energy Corse). Però una penalització posterior a la cursa per Matveev, va permetre a Maksimilian Popov (Baby Race Driver Academy) es pujava al últim esglaó del podi.

Les WSK Super Master Series tornen d’aquí tres setmanes amb la ronda al South Garda Karting de Lonato.