Rafael Camara ha vençut la primera ronda de les WSK Super Master Series al Adria Karting Raceway. El brasiler va acabar segon a la línia de meta però una penalització al vencedor Josep Maria Martí, ha fet que el brasiler es fes amb la victòria. Robert de Haan i Thomas Ten Brinke completen el podi.

Després d’un cap de setmana passat per aigua, les finals es van poder disputar en condicions de sec a la categoria OK-Junior.

A la prefinal A, Andrea Kimi Antonelli (Rosberg Racing Academy) va estar imparable i va vèncer per més de 5 segons de marge sobre Josep Maria Martí (Tony Kart Racing Team). Mentre que a la prefinal b, Rafael Camara (Birel ART Racing) es va imposar gràcies a la penalització que va rebre William Silverhorm (Ward Racing).

A la final B, el pilot de Ricky Flynn Motorsport, Laurens Van Hoepen va dominar la cursa després d’una espectacular remuntada de 14 posicions. El brasiler de Vinicius Tessaroo (Parolin Racing Kart) no va poder repetir la victòria de la setmana passada però va aconseguir acabar segon, amb el rus Miron Pingasov (DPK Racing) completant la tercera posició.

La final va ser una cursa memorable gràcies a la lluita per la victòria que van protagonitzar Rafael Camara, William Silverholm, Robert de Haan (Energy Corse), Andrea Antonelli i Josep Maria Martí.

Andrea Antonelli va tenir un inici molt ràpid i va prendre el liderat de la cursa després de sortir en segona posició. El pilot italià va començar liderant confortablement la cursa per davant de William Silverholm i Robert de Haan.

Però els perseguidors d’Antonelli van començar a pressionar-lo a la volta 10, amb el suec William Silverholm prenent el liderat de la cursa. Aquest moviment va iniciar una lluita molt aferrissada entre Silverholm, Antonelli i De Haan que va acabar amb la sortida de pista d’Andrea Antonelli a la volta 13 que el va fer baixar fins la vuitena posició. Antonelli finalment va aconseguir finalitzar en sisena posició.

Aquesta lluita a tres bandes va permetre a Josep Maria Martí atrapar els líders de cursa. El català va arribar i moldre, aconseguint el liderat de la cursa a falta de dues voltes.

La darrera volta va ser d’infart. Silverholm va superar Martí al revolt 2. El pilot de Tony Kart va ser superat també per Camara qui intentaria la maniobra sobre Silverholm al revolt 6, maniobra que no va funcionar.

Al mateix temps, Josep Maria Martí s’obria per superar a Camara i lluitar amb Silverholm, amb qui es tocaria un revolt més tard. SIlverholm es quedava fora de cursa i Martí creuava la línia de meta en primera posició.

Però després de que els comissaris investiguessin la maniobra entre Martí i Silverholm, aquests decidien aplicar una penalització de 10 segons a Josep Maria Martí per efectuar una maniobra poc acertada.

Gràcies això Camara aconseguia la victòria seguit de De Haan i Thomas Ten Brinke que repetia podi per segona vegada consecutiva.

Les WSK Super Master Series tornen d’aquí tres setmanes amb la ronda al South Garda Karting de Lonato.