Thomas Randle ha aconseguit la victòria en l’última cursa del cap de setmana de la Toyota Racing Series, celebrada al circuit de Hampton Downs en la anomenada “New Zealand Motor Cup. Randle es converteix en el tercer australià en assolir aquest trofeu.

Amb Randle sortint des de la pole position, el australià ha pogut controlar els seus rivals en una cursa en que ha aparegut una bandera vermella per culpa d’una virolla de Ameya Vaidyanathan a la tercera volta.

En reprendre’s la cursa i amb Randle liderant aquesta, la lluita es centrava en la segona posició entre Verschoor i Armstrong. Una lluita molt aferrissada que acabava amb una nova bandera vermella i amb el jove de Ferrari retirat, i el jove de Red Bull en última posició.

Gràcies a aquest fet, Habsburg aconseguia la segona posició i no podia fer res per atrapar a un impressionant Randle que rodava a 3 segons del austríac. Completava el podi Jehan Daruvala després d’una lluita amb Pedro Piquet –cinquè.

Aquesta lluita permetia a Kami Laliberté acabar quart –el seu millor resultat a la categoria. Luis Leeds finalitzava sisè, seguit de Taylor Cockerton, Harry Hayek, Christian Hahn i Enaam Ahmed que completava els deu primers.

Gràcies a la victòria Thomas Randle passa a 23 de Richard Verschoor que avui ha comés un greu error. Piquet segueix en un estable tercer lloc a 54 punts. Daruvala s’ubica a 132 punts, a falta de dues rondes.