El pilot mexicà Diego Menchaca completa l’alineació de l’equip Fortec Motorsports de les World Series Formula V8 3.5, on compartirà equip amb el seu compatriota Alfonso Celis.

Amb el pas de Louis Delétraz a la GP2 Series amb Racing Engineering i amb un dels aspirants al títol per aquest 2017, Pietro Fittipaldi unint-se a Lotus, l’equip Fortec enguany no ha comès l’error de tenir dos rookies i comptarà amb la presencia de Alfonso Celis i Diego Menchaca.

Una alineació poc potent per Fortec Motorsports, ja que a priori, no s’espera massa d’Alfonso Celis qui l’any passat va ser superat clarament per el seu company d’equip a AVF, Tom Dillmann que es va endur el campionat.

Menchaca arriba gràcies al suport de Telmex i ho fa després d’haver passat dos anys a la EuroFormula Open amb l’equip Campos, aconseguint cinc podis en total. Abans però va disputar dues temporades a la BRDC Formula 4 també amb poc èxit, amb només una victòria i 7 podis en els dos anys.

El pilot de Mexico City torna a Fortec després d’haver competit per ells quan va fer el salt a Europa el 2012 a la Protyre Formula Renault BARC. Abans el 2011 va ser 3r a la LATAM Challenge Series F2000, categoria on va debutar el 2010.

En fi, crec que els resultats parlen per si sols, enguany Fortec ha anat a pels diners i no a pel talent, fet frustrant per un gran equip, el qual, esperem que com a mínim facin alguna cosa amb Alfonso Celis.