Primeres dues hores amb domini absolut de l’Honda Vico, seguit de la granja l’Ametlla i els tallers Pelayo. L’Honda Vico, s’ha mostrat molt superior als rivals durant les dues primeres hores, amb només vint minuts ja havia doblat la gran part dels participants. S’ha de destacar el paper de la granja l’Ametlla que ha pujat moltes posicions durant la cursa.

L’equip A41 racing team, ha fet una gran sortida col·locant-se primers però l’alegria els ha durat poc. L’equip Honda VICO, que disposa del pilot campió d’Espanya Javier Garcia Vico, s’ha posat primer, mostrant superioritat tot i anar amb una moto amb motor de dos temps.

L’equip de tallers Pelayo ha sortit malament, perdent dues posicions col·locant-se quart. Tot i així s’ha refet assolint el segon lloc. Els hi hem fet un entrevista i ens han respost:

Enfoquem una cursa conjunta, amb treball en equip, que esperem que ens porti cap a la victòria.”

Un dels equips estrangers, els francesos R’one Racing havien fet una bona qualy però malgrat a una sortida no gaire bona i una petita averia, han caigut fins la quinzena posició.

L’altre equip estranger, Peperoncino Italian Team, ha tingut més bona sort, ha fetuna bona sortida i ha mantingut una bon ritme de cursa, quan s’havia complert l’hora de cursa, ocupava la novena posició però a la següent mitja hora, ha patit diversos problemes que l’han fet caure fins la dinovena posició.

L’equip A41, ha anat perdent pistonada al llarg de la cursa, de la primera posició assolida a la sortida, al cap d’una hora i mitja era cinquè. La quarta posició l’ocupava l’equip CM Competició, que ha guanyat quatre posicions, que ha sortit setè.

El Team Honda Vico, s’ha mostrat molt superior a la resta de participants, doblant a tots els equips quan només havien passat 20 minuts. En declaracions a Formula Ràpida, el segon pilot de l’equip José Miralles ha dit:

Vico no ha fet una bona sortida, perdent la primera posició però amb només una volta ha pogut recuperar-la. Gràcies a averies dels segon i tercer classificat, hem pogut ampliar la avantatge a la primera posició. Portem una hora corrent i estem molt contents.

El nostre objectiu és sortir vius i si es pot, guanyar.”

A falta de 22 hores pel final, ja hi havia tres equips fora de cursa. Aquests equips són: Del Mas Team, el Vizcarra i el Recam Laser.

L’equip A41 sortia segon, a falta de 22 hores ocupava la sisena. Hem entrevistat al cap d’equip perquè ens expliqués per què i ens ha dit:

Sortiem des de molt endavant, hem arribat a ocupar la primera posició però hem tingut una punxada que ens ha fet caure fins la sisena posició. Tot i així ens hem refet i esperem acabar al podi.”

A les dues hores de cursa, l’equip Honda Vico ocupava el primer lloc seguit de la Granja l’Ametlla i el Tallers Pelayo. Quart era el CM Competició, cinquè l’A41 i sisè el Team Duran.