Ben Barnicoat està davant en el doblet de Fortec de l’Eurocup Formula Renault 2.0 per a la segona cursa a Nürburgring. És una primera pole per al pilot de Racing Steps Foundation que ha acabat per davant dels seus companys d’equip, Martin Kodric i Ukyo Sasahara.

 

Segona sessió de qualificació d’avui i el Grup B ha sigut el primer en sortir a pista. Stefan Riener (Koiranen GP) va ser el primer a liderar els temps durant els primers minuts.

Igual que ahir, la batalla per les primeres posicions en aquest grup va ser entre Sasahara (ART Junior Team), Aitken (Koiranen GP) i Jörg (Josef Kaufmann Racing).

Però va ser Ben Barnicoat (Fortec Motorsports) qui, a 2 minuts per al final, va marcar la volta més ràpida del grup, imposant-se amb un 1:54.936. En segon lloc va acabar Sasahara, seguit per Jörg, Aitken i Callen O’Keeffe (Fortec Motorsports).

En el grup A, els russos Isaakyan, Romanov, Pronenko, i Troitskiy van començar ocupant els primers llocs. Però igual que ahir, l’home que ha liderat durant tot l’any, Louis Delétraz (Josef Kaufmann Racing) va prendre el lideratge del grup.

Però quan quedaven 2 minuts per acabar la sessió, Martin Kodric (Fortec Motorsports) va sorprendre amb un temps de volta que seria difícil de millorar, marcant un 1:55.152, que no era suficient per fer la Pole Position, però sí com per aconseguir un doblet per a Fortec. Hubert, Deletraz, Hughes i Olsen completen el TOP5 del grup A.