Augusto Farfus s’emporta la Pole per a la segona cursa d’aquest cap de setmana disputada al circuit d’Oschersleben, després de estar lluitant amb Paul DiResta, qui finalment ha acabat cinquè. Per darrere de Farfus trobem a Blomqvist i a Wehrlein.

Glock era el primer en sortir a pista, tot i que no ha fet un primer temps massa bo. Ekström, en canvi, s’ha col·locat quart amb el primer temps. Paul DiResta, s’ha posat al capdavant de la classificació i ningú l’ha fet fora de la primera posició fins que no ha passat una bona estona.
El primer en treure-li la Pole provisional a Paul, ha sigut Paffett, però a l’instant, l’escocès marcava un crono millor i es tornava a posar primer.

D’altra banda, Miquel Molina no ha sortit fins quasi passats els 10 primers minuts, i amb el seu primer crono ha aconseguit posar-se el tretzè.
Wehrlein, a 7 minuts per acabar escala posicions i es col·locava primer amb un temps de 1:20.874. Un minut després, Ekström -qui anava a la P22- ha millorat fins a la dissetena posició. Després ha volgut tornar a fer un intent per tornar a millorar, però s’ha sortit de pista i ha hagut de perdre un xic de temps per entrar a canviar pneumàtics.

A un minut del final, DiResta es torna a posar primer, i Da Costa escala fins a la segona posició, però Farfus fa un temps millor que el del pilot escocès i li treu la Pole.

Cau la bandera quadriculada i ningú aconsegueix millorar el temps de Farfus. Tom Blomqvist ha fet una molt bona volta i s’ha posat segon, i Wehrlein puja fins a la tercera posició, deixant enrere a Da Costa i a DiResta. El TOP10 l’han acabat completant Wittmann, Glock, Vietoris, Molina i Paffett. La cursa es disputarà a les 15:00.