El Campionat d’Espanya de Karting Santander (CEK Santander) en la categoria de cadet arriba a la seva fi amb un clar candidat al títol, Adrián Malheiro. El pilot de Praga arriba amb avantatge a l’última carrera de l’any en què Miguel Peiró al costat de 4 candidats més, tractaran d’evitar el triomf de l’hispanoportuguès.

Al Kartòdrom València conclourà aquest cap de setmana el CEK 2018. En cadet, Adrián Malheiro és el gran favorit després d’una impressionant segona meitat de temporada en què ha guanyat totes les poles, eliminatòries i ha aconseguit tres de quatre possibles triomfs.

Malheiro agrupa un total de 4 victòries, la meitat de les competides, a més com a pitjor resultat en carrera té una vint-i-tresena posició, no com els seus rivals directes com és el cas de Miguel Peiró que ha estat més constant durant l’any i té com a pitjor una tretzena posició.

Aquest és un factor més a favor de Malheiro que, tot i no tenir una avantatge molt còmoda, 27 punts sobre Peiró, el seu estat de forma en les últimes carreres li donen aquest protagonisme.

Peiró doncs necessitarà guanyar i esperar que Malheiro quedi fora del top 18 en una cursa o fora del top4 en ambdues, repte no impossible que fa de Miguel Peiró un clar candidat.

Més difícil ho tindrà Iván Arias, el pilot de Birel ART Burgueño també ha estat molt regular durant tot l’any, i veu com el seu pitjor resultat no li beneficiaria per a res respecte a Malheiro. Arias necessita guanyar les dues carreres i que Malheiro quedi fora en una de les dues carreres i en l’altra no faci podi.

Possibilitats més remotes per a la resta dels candidats, Aaron García (DPK), Dario Djodeyre i Alejandro Meléndez – campió de la IAME X30 Euroseries en categoria Mini.

Meléndez ho té extremadament difícil, necessita guanyar-ho tot i que Malheiro no puntuï ni en les eliminatòries ni en les dues carreres.

Dario Djodeyre també ho té molt difícil, tot i que sí que és veritat que el seu pitjor resultat ha estat pitjor que el de Malheiro. Tot i això, Djodeyre hauria de guanyar i esperar que Malheiro no acabi cap carrera ni puntuï en les eliminatòries.

Pel que fa a Aaron García, l’andalús també necessita que Malheiro tingui males actuacions en les dues carreres, és a dir que no quedi millor de la posició 23 i que no puntuï en les eliminatòries, sempre que García ho guanyi tot.

Sis candidats al títol amb tres amb opcions reals. Arias necessita una mica de sort per poder aconseguir el campionat, Peiró tirarà del seu particular i excel·lent talent que ens té acostumats i esperar un mal lloc de Malheiro que ho té tot al seu favor.

Les carreres es podran viure en directe a FormulaRapida.net, qui assistirà a l’esdeveniment amb Arnau Viñals i Adrià Santos. Tots els interessats en necessitats comunicatives i / o de fotografia, poden contactar amb nosaltres via mail:

formularapida@formularapida.net