Will Palmer ha aconseguit el seu primer triomf al Eurocup Formula Renault 2.0 aquest dissabte a Estoril, Portugal. Hugo de Sadeeler i Robert Shwartzman completen el podi.

La cursa s’iniciava amb Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) des de la pole position, el britànic mantenia el primer lloc a la sortida seguit del britànic Will Palmer (R-ace GP) i Marcus Armstrong (R-ace GP).

Més tard havia d’aparèixer el cotxe de seguretat per retirar el cotxe de James Allen (JD Motorsport). Més tard tornava a sortir en pista per retirar el cotxe d’Alexander Vartanyan (Fortec Motorsports).

En la ressortida, Armstrong perdia posicions mentre el seu company d’equip, Max Deforuny aconseguia remuntar després d’una classificació nefasta. El belga que volia assegurar el sub-campionat, es situava just darrere del líder de la cursa, Lando Norris.

En l’última volta, ambdós pilots es tocarien, deixant en safata la victòria per Will Palmer, la seva primera a la categoria. L’acompanyaven al podi Hugo de Sadeleer (Tech 1 Racing) i Robert Shwartzman (Josef Kaufmann Racing).

El wild-card, Alex Peroni (TS Corse) era quart, seguit de Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing), Harrison Scott (AVF) i Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing). Bruno Baptista (Fortec Motorsports), Armstrong i Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing) completen el top10.

La lluita pel subcampionat ara ja no és un objectiu per Defourny que amb l’abandonament baixa fins la quarta posició. Boccolacci és el segon classificat, amb 20 punts més que Scott.