Sacha Fenestraz ha aconseguit la pole position per a l’última cursa del Eurocup Formula Renault 2.0, que es disputa a Estoril, Portugal. El franco-argentí sortirà per avant de Norris i Defourny.

En els primers compassos de la sessió, el campió Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) començava marcant el ritme amb un 1:51.683, temps que en la volta següent milloraria.

Però sorprenentment Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing) es ficava en pole provisional, temps que milloraria el local Henrique Chaves (AVF).

Tot i això a meitat de sessió després de la primera tanda, era Max Defourny (R-ace GP) liderava, seguit de James Allen (JD Motorsport) i Lando Norris.

A continuació era Norris qui atacava i millorava els temps, tot apuntava a una nova pole position per el britànic, però Henrique Chaves es ficava en pole a falta d’un segon pel final.

Ja amb la bandera de quadres en pista, era Fenestraz qui feia la pole, seguit de Defourny i Norris.

Resultats QP2:

1 Fenestraz 2 Defourny 3 Norris 4 Chaves 5 Shwartzman 6 Daruvala 7 Boccolacci 8 Peroni 9 De Sadeleer 10 Troitskiy 11 Allen 12 Korneev 13 Baptista 14 Palmer 15 Falchero 16 Scott 17 Armstrong 18 Habsburg 19 Vartanyan 20 Aubry 21 Bird 22 Cordeel