Will Palmer ha aconseguit la segona victòria de la temporada en la primera cursa de la ronda de Silverstone. El podi l’ha completat Chaves i Shwartzman.

La primera cursa del cap de setmana del Eurocup Formula Renault 2.0 tenia a Max Defourny (R-ace GP) començant la cursa des de la pole position. El belga però no tindria una cursa com ell esperava, quedant-se a la grava a les primeres de canvi havent de abandonar la cursa.

També abandonaven la cursa a les primeres de canvi els MP Motorsport de Neil Verhagen i Jarno Opmeer, provocant el cotxe de seguretat en pista. Will Palmer (R-ace GP) passava a liderar la cursa seguit de Henrique Chaves (AVF) i Robert Shwartzman (R-ace GP).

En marxar el cotxe de seguretat, Alex Matus (AVF) que rodava en quarta posició es veia superat per Alex Peroni (Fortec Motorsports). Però a continuació arribaria amb molta força el jove pilot de Renault, Max Fewtrell (Tech 1 Racing) per superar a ambdós pilots per la quarta plaça.

Durant la cursa, destacava la remuntada de Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) que sortia novè, però aconseguia remuntar fins la cinquena plaça final.

Finalment, victòria per Will Palmer que amplia el seu avantatge en el campionat d epilots amb 62 punts. Fenestraz és segon a 16 punts del britànic mentre Shwartzman és tercer a 22 punts.

Resultats: 1 Palmer 2 Chaves 3 Shwartzman 4 Fewtrell 5 Fenestraz 6 Peroni 7 Verschoor 8 Aubry 9 Ye 10 Ticktum