El pilot rus de 20 anys, que va ser el primer Rookie a guanyar una cursa en aquesta temporada 2015 de World Series by Renault 3.5, seguirà a l’equip Arden Motorsport el 2016 per córrer la nova Fórmula 3.5 V8.

 

Egor Orudzhev va aconseguir dues victòries per Arden el 2015 i va obtenir punts amb bastant freqüència, fet que li va servir per finalitzar cinquè en el campionat. “Estic encantat d’estar amb Arden una altra vegada per a la següent temporada”, va dir el rus. “El proper any podria ser un any molt bo. El meu objectiu és lluitar per les 3 primeres posicions a cada cursa i, per descomptat, lluitar pel campionat.”
“Conec bé el cotxe, m’agrada la manera de treballar que té l’equip, i això em fa estar més confiat per afrontar una nova temporada.”

Des dels inicis d’Arden a la 3.5, mai han acabat per darrere d’un cinquè lloc a final d’any. A més, abans que Orudzhev s’incorporés a les seves files, l’equip ja comptava amb 7 victòries, totes elles aconseguides per l’actual pilot del DTM, Antonio Felix da Costa.

D’altra banda, el cap de l’equip, Julian Rouse, també fa la seva aportació: “És genial tornar a tenir a l’Egor amb nosaltres la temporada que ve a la nova F3.5 V8. Va ser un pilot revelació la temporada 2015 i estem molt contents amb ell.”
“Crec que ha obert els ulls a la gent amb el seu talent i ha mostrat l’alt nivell per al qual treballa el nostre equip, ja que un Rookie ens ha donat aquests excel·lents resultats”, comenta Rouse.