Egor Orudzhev i Jack Aitken han estat els més ràpids durant les sessions d’entrenaments lliures de la Formula V8 3.5 al circuit de Jerez de la Frontera, Andalusia.

Lliures 1: Orudzhev lidera

En els primers entrenaments lliures era el pilot de Arden Motorsport, Egor Orudzhev qui marcava el millor temps en una graella que arriba a la ronda espanyola amb més pilots que mai, un total de 16 amb les recents incorporacions de Thomas Randle (Comtec Racing) i Jack Aitken.

El jove de Renault ja ha sorprès a tothom aconseguint el segon millor temps, per davant del líder del campionat, Tom Dillmann (AVF) i els Teo Martin Motorsport de Yu Kanamaru i Beitske Visser.

Lliures 2: Aitken al davant

En la segona sessió el problema dels “track límits” s’ha evidenciat en força i molts pilots han vist com els eliminaven les voltes per no respectar els límits de la pista. Inclós alguns d’ells han estat sancionats amb 10 minuts sense poder sortir a pista, com ha estat el cas de Dillmann, Cipriani, Aitken, Baprista i Isaakyan.

La sessió acabava amb una virolla de Pietro Fittipaldi (Fortec Motorsports) i amb el millor temps per Jack Aitken, seguit de Rene Binder (Lotus), Matevos Isaakyan (SMP Racing), Fittipaldi i Roy Nissany (Lotus).