El sud-africà aconseguia un registre de 2’15.520 durant la FP1. La pluja marcava la FP2, amb Bagnaia al capdavant de la llista de temps.


La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi Shell de Malàisia de Moto3 s’ha celebrat aquesta tarda al Circuit Internacional de Sepang sota condicions meteorològiques de pluja després d’una sessió matinal que s’havia celebrat asfalt només parcialment humit.

El millor temps durant aquesta segona tanda corresponia a Francesco Bagnaia (Pull & Bear Aspar Mahindra Team) amb un temps de 2’26.490. No obstant això, en la llista de temps combinats de les FP1 i FP2 el pilot més ràpid de la jornada de divendres era Brad Binder (Red Bull KTM Ajo) amb un registre absolut de 2’15.520 assolit durant la FP1 del matí, seguit del heroi local Khairul Idham Pawi (Honda Team Àsia) i del mateix Bagnaia.

El pilot espanyol Marc Ramírez (Platinum Bay Real Estate), Livi Loi (RW Racing GP BV) i Aaron Canet (Estrella Galicia 0,0) tancaven les sis primeres posicions en la llista combinada després d’una FP2 celebrava amb temperatures de 28 ºC en ambient i de 30 ºC sobre l’asfalt.

La segona sessió del dia per als pilots de la menor de les categories començava en condicions molt diferents a les de la FP1 del matí i quan ja havia disputat mitja tanda la primera plaça corresponia a Navarro amb un temps provisional d’2’26.914, seguit en aquest moment per Bagnaia i Pawi. Per llavors ja s’havia produït la caiguda d’Andrea Migno (SKY Racing Team VR46) al revolt 9 i minuts més tard semblava que deixava de caure la pluja fina que havia caracteritzat la sessió fins a aquest moment.

L’activitat en pista continuava i el següent a caure era Niccolò Antonelli (Ongetta-Rivacold) en perdre l’adherència del pneumàtic davanter al revolt 9. Moments després Jorge Navarro (Estrella Galicia 0,0) també queia, al revolt 2. El substitut de John McPhee, Hafiq Azmi (Peugeot MC Saxoprint), ho faria en la 15.

Entre la resta dels pilots espanyols, Jorge Martín (Aspar Mahindra Team Moto3) finalitzava setè a la llista combinada, Joan Mir (Leopard Racing) vuitè, Navarro novè, Albert Arenas (Peugeot MC SAXOPRINT) 18è, Juanfran Guevara (RBA Racing Team) 27è i María Herrera (MH6 Team) 31ª.

La tercera sessió d’entrenaments lliures per als pilots de Moto3 començarà el dissabte a les 9:00 hora local (GMT+8).

MotoGP.com