Egor Orudzhev ha iniciat l’operació remuntada amb la victòria a la Race 1 de la Formula V8 3.5 Series a Spa-Francorchamps, Bèlgica. El rus ha superat a Tom Dillman segon, en una gran lluita. Delétraz completa el podi.


Era Aurélien Panis qui sortia a la pole position amb el doblet de Arden amb Orudzhev segon. El rus aprofitava una molt mala sortida de Panis per aconseguir el primer lloc seguit de Rene Binder, Tom Dillmann i Louis Delétraz.

En les primeres voltes, Binder era superat per Dillmann i Delétraz, deixant la lluita oberta per la primera posició en un tu a tu entre Orudzhev i Dillmann. El francès ho va intentar per tot arreu però el pilot de Arden va ser una autèntica barrera.

Al darrere, Vaxivière (SMP Racing) que havia estat sancionat en classificació aconseguia remuntar fins al sisè lloc, però finalment es retiraria de la cursa.

Orudzhev (Arden Motorsport) assolia la victòria tot i el poc ritme de cursa, després de finalitzar el vuit primers enganxats. L’acompanyen al podi Tom Dillmann (AVF), Louis Delétraz (Fortec Motorsports). Fora del podi, Yu Kanamaru (Teo Martin Motorsport) aconsegueix el seu millor resultat a la categoria amb un quart lloc, mentre René Binder (Lotus) ha finalitzat cinquè.

Sisè lloc per Vitor Baptista (RP Motorsport) amb Beitske Visser (Teo Martin Motorsport) setena –sense mostrar cap ritme. I el pole sitter, Aurélien Panis vuitè. Tanca la zona de punts amb novè lloc, Giuseppe Cipriani (Durango Racing)

A l’última volta, Fittipaldi (Fortec Motorsports) que rodava sisè era impactat per Johanny Cecotto (RP Motorsport), havent d’abandonar ambdós pilots.