Marco Wittmann ha guanyat la cursa 1 de la segona ronda del DTM al Red Bull Ring, Austria. L’alemany encapçala un doblet per part de BMW amb Tom Blomqvist en segona posició. Edoardo Mortara completa el podi.


Cap de setmana fins ara perfecte per Marco Wittmann qui aquest migdia ha aconseguit la pole position al Red Bull Ring per a a cursa de la tarda. El pilot patrocinat per Red Bull, ha fet una bona sortida mantenint la primera posició seguit de Blomqvist i Mortara.

Adrien Tambay que sortia tercer perdia aquest lloc en sortir-se de pista al revolt 1, quart s’ubicava Glock posició que no deixaria fins al final de cursa. Martin Tomczyk també aconseguia superar al pilot d’Audi per al cinquè lloc. Durant la cursa Tambay, també seria superat per Maxime Martin i Paul Di Resta, baixant fins al vuitè lloc.

Al darrere, Mattias Ekström patia una virolla i perdia tota opció de fer un bon paper. Però com a mínim no es retirava com és el cas de Daniel Juncadella, degut a uns problemes mecànics.

Tanca la zona de punt Augusto Farfus i Nico Müeller.

El doblet d’avui dels BMW no ha estat suficient per treure el liderat del campionat a Paul Di Resta, qui lidera amb tres punts de marge sobre Edoardo Mortara. Marco Wittmann puja al tercer lloc gràcies a la victòria amb 14 punts de diferencia.