Després d’un inici de temporada complicat, Egor Orudzhev ha aconseguit la seua primera victòria en les World Sèries aquest any. El pilot rus ha dominat la primera cursa de Motorland, amb el seu company d’equip Matevós Isaakyan segon. Celis Jr completa el podi.

 

Tot pareixia de cara per al poleman Pietro Fittipaldi (Lotus) després d’haver aconseguit una indiscutible pole position. Però el nét d’Emerson va fer una mala sortida i es va veure involucrat posteriorment en un incident amb Konstanin Tereschenko (Teo Martin Motorsport). Fittipaldi va fer una virolla i es va retirar de la cursa, provocant també la sortida del cotxe de seguretat.

 

Egor Orudzhev (SMP Racing by AVF) es va col·locar líder de la cursa, posició que no va soltar fins a passar per la bandera de quadres. El rus es va distanciar en primera instància de Roy Nissany (RP Motorsport), per a posteriorment guanyar sobre el seu company d’equip Matevós Isaakyan per més de tretze segons. Orudzhev va conservar pneumàtics en la part mitjana de la carrera, la qual cosa li va permetre atacar al final per a aconseguir també la volta ràpida.

 

Isaakyan va ser un dels protagonistes de la cursa. Després d’una pobra classificació, que li va fer sortir octau, va escalar dos posicions en sortida. Quan es va retirar el cotxe de seguretat, el pilot d’AVF va anar avançant un a un a tots els seus rivals fins a agafar al grup que barallava per la segona posició, format per Nissany i Alfonso Celis (Fortec Motorsports). El pilot rus va avançar a ambdós fàcilment per a acabar en segona posició.

 

El mateix Celis va ser qui va ocupar l’última posició del podi, després d’avançar a Nissany en l’última volta. Binder va acabar en cinquena posició després d’avançar a Kostantin Tereschenko, que va ser el millor rookie classificat.

 

Binder continua com a líder del campionat amb 130 punts, 11 més que el seu company d’equip Fittipaldi. Nissany està tercer a només un punt, mentre que els dos pilots de l’equip SMP Racing by AVF estan empatats a 110 punts, amb 9 curses per al final del campionat.

 

Pos Driver TEAM Gap
1 Egor ORUDZHEV SMP Racing by AVF 41:48.398
2 Matevos ISAAKYAN SMP Racing by AVF 13.134
3 Alfonso CELIS JR FORTEC MOTORSPORTS 19.577
4 Roy NISSANY RP MOTORSPORT 20.084
5 René BINDER LOTUS 20.217
6 Konstantin TERESCHENKO R TEO MARTIN MOTORSPORT 29.415
7 Yu KANAMARU RP MOTORSPORT 37.911
8 Damiano FIORAVANTI R RP MOTORSPORT 38.606
9 Diego MENCHACA R FORTEC MOTORSPORTS 38.946
10 Giuseppe CIPRIANI IL BARONE RAMPANTE 50.849
Pietro FITTIPALDI LOTUS