Christian Lundgaard ha aconseguit una altre victòria a la FIA Formula 4 Espanyola aquesta tarda en vèncer la segona cursa de la categoria a Motorland Aragón. Una cursa accidentada, però que permet al holandès escapar-se en el campionat. Volegov i Viscaal completen el podi.

De nou en aquesta cursa, Xavier Lloveras (FA Racing) sortia des de la pole position. El català mantenia la primera posició però es veia superat per una maniobra per l’exterior al revolt 4 per part Christian Lundgaard (MP Motorsport) el feia perdre el liderat. Per darrere els seguien Nikita Volegov (SMP Racing), Tuomas Happalainen (SMP Racing) i Alexander Smolyar (SMP Racing).

Smolyar qui havia aconseguit un podi en la primera cursa, intentaria l’avançament sobre Lloveras en la segona volta, ja que el de FA Racing havia estat superat per Volegov i Happalainen, però tocava al cotxe del pilot gironí, sortint volant i impactant també contra el seu company d’equip Happalainen.

L’accident visualment era espectacular, i causava la bandera vermella ja que la ambulància havia de fer acte de presencia per extreure a Smolyar del cotxe.

Amb 10 minuts de cursa encara per disputar l’ordre era el següent:  Lundgaard, Volegov, Berets (Drivex School), Puhakka (SMP Racing) i Pujeu (FA Racing).

En reiniciar-se la cursa, Bent Viscaal (MP Motorsport) que sortia des de la última posició i rodava sisè, aconseguia remuntar fins la tercera posició. També remuntava la seva companya d’equip, Marta Garcia (MP Motorsport) que superava a Pujeu  per la sisena posició.

Finalment segona victòria per Lundgaard que s’escapa en el campionat amb 50 punts, segon és Nikita Volegov amb 20 punts menys, mentre tercer tot i el accident, hi trobem a Smolyar a 32 punts.

Resultats:

Pos Driver TEAM TOTAL_TIME
1 CHRISTIAN LUNGAARD MP MOTORSPORT 41:52.066
2 NIKITA VOLEGOV SMP RACING 2.619
3 BENT VISCAAL MP MOTORSPORT 7.906
4 JUUSO PUHAKKA SMP RACING 8.483
5 IVAN BERETS DRIVEX SCHOOL 10.910
6 MARTA GARCIA MP MOTORSPORT 12.453
7 GUILLEM PUJEU FA RACING 12.561
8 SAMI-MATTI TROGEN SMP RACING 13.081
9 JAVIER COBIAN DRIVEX SCHOOL 17.031
10 JAKES CAOUETTE DRIVEX SCHOOL 23.436
LUKAS DUNNER MP MOTORSPORT Not Classified
XAVIER LLOVERAS FA RACING Not Classified
TUOMAS HAPPALAINEN SMP RACING Not Classified
ALEXANDER SMOLYAR SMP RACING Not Classified