El sud-africà, Callan O’Keeffe ha fitxat per l’equip Fortec Motorsports per competir en la Fórmula Renault 2.0 Eurocup i la Formula Renault 2.0 NEC, tal i com han confirmat molts pilots anteriorment.


O’Keeffe va debutar als monoplaces el 2012 a la Formula BMW Talent Cup sota el suport de Red Bull. Aquell any va acabar novè en el campionat i el 2013 va fer el salt a la ADAC Formel Masters on va acabar en el tretzè lloc i va finalitzar la seva col·laboració amb Red Bull.

El sud-africà va entrar al programa de Joves pilots de Lotus i va fitxar per l’equip ART Junior per participar a la Fórmula Renault 2.0 Eurocup i NEC el 2014. Al Eurocup, Callan va acabar 4 cops dins la zona de punts, acabant el campionat en setzè lloc. Al NEC va acabar setè amb una victòria a Assen.

Potser els resultats, l’excés de pilots i la falta de pressupost de Lotus, ha fet que Callan O’Keeffe es queda fora del programa, ja que aquest ja ha dit que ara ja no competiran al Eurocup sinó a la Fórmula 3 amb Signature.

Fortec és el primer equip en confirmar 4 pilots, després de confirmar Ben Barnicoat, Martin Kodric i Luke Chudleigh.

El paper de Callan dins de Fortec serà el de segon pilot. Siguem realistes, Lotus tenia, i té masses pilots en el seu programa jove i ara només es mou per diners, però O’Keeffe encara no ha destacat en cap campionat, tot i estar en bon equips. No és candidat al campionat, però si a fer top10.