L’A.E. GRUP 24 HORES organitza les XLIV 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes els dies 30, 31 d’agost i 1 de setembre de 2024 i ja està disponible el nou reglament i les inscripcions obertes d’aquesta edició 2024.

A falta 11 setmanes per a la cursa, el Circuit de Ca Montcau (Lliçà d’Amunt) ja s’està preparant per a una de les edicions més igualades de la història, on se espera una gran participació en un traçat molt millorat respecte a l’edició anterior. A més, aquest any coincideix amb el Gran Premi d’Aragó de MotoGP. 

COM INSCRIURE’S EN LA CURS?

El proper 17 de juny s’obriran les inscripcions per a la cursa d’enguany i el tancament es farà el 26 de juliol a les 18h de la tarda. Mentre que a partir de l’1 d’agost, es publicarà la llista d’inscrits a la web.

Els drets d’inscripció es fixen en 890€ per equip (excepte 24H Experience que son de 1200€). Per a fer les inscripcions s’hauran de formalitzar vía web a través de la pàginawww.24hores.cat.. Seran admeses les inscripcions quan l’organització rebi el comprovant de pagament de la inscripció. El tancament d’inscripcions finalitzarà el 26 de juliol de 2024 a les 18.00 hores i l’organització limitarà el nombre d’equips a 50, tancant les inscripcions en aquest moment, si així ho creu oportú.

És l’única prova de motociclisme en el món que combina pilots campions i pilots professionals de trial, motocròs, enduro, Dakar i velocitat. A més, la competició està oberta a motocicletes agrupades amb els següents grups: Grup2, Grup3, PromoCup-2T, PromoCup-2T Serie, GreenCup.

Segons les diferents característiques dels pilots d’un equip, aquests podran ser agrupats com a: Vall del Tenes, Internacional, Fèmines, Mixtes, sub-20 i Màster 40. És necessari un mínim de 3 equips per a convocar un grup. L’adhesió a aquests grups s’haurà de sol·licitar i acreditar amb la documentació pertinent (document oficial), abans del 10 d’agost de 2024, al correu inscripcions@24hores.cat.

Copyright: 24Hores Vall del Tenes

Per a consultar el reglament podeu accedir clicant l’enllaç.

REVIU L’EDICIÓ ANTERIOR

En el canal de YouTube dels 24 Hores Internacionals de la Vall del Tenes pots vibrar amb la repetició de la carrera de l’any passat, retransmesa per Formularapida.net, amb multitud d’entrevistes als pilots.