Miguel Molina i Àlex Palou competiran a les 24 Hores de Le Mans, una de les competicions més prestigioses del món, sent un gran desafiament

Miguel Molina disputarà les 24 Hores de Le Mans amb l’equip AF Corse de Ferrari, pilotant el Ferrari 499P juntament amb Antonio Fuoco i Nicklas Nielsen. Molina ja té experiència en curses de resistència i ha mostrat una gran capacitat de lideratge i constància en diverses competicions. Aquesta experiència és crucial en una cursa com Le Mans, on la fiabilitat i l’estratègia són tan importants com la velocitat pura.

El seu equip va obtenir la pole position a les 6 hores d’Imola, demostrant que el Ferrari 499P té la velocitat necessària per competir al més alt nivell. Tot i això, han de millorar la fiabilitat, ja que en anteriors curses la marca italiana ha tingut alguns problemes tècnics que han impedit resultats millors​. Si Ferrari pot mantenir la consistència, Molina i el seu equip tenen una bona oportunitat de lluitar per la victòria.

Imagen
Copyright: Ferrari Hypercar

Per la seva banda, Àlex Palou farà el seu debut a Le Mans amb l’equip Cadillac Racing, compartint monoplaça amb Earl Bamber i Alex Lynn. Palou ha demostrat ser un pilot versàtil i ràpid, amb experiència en altres curses de resistència com les 24 Hores de Daytona, on ha competit amb èxit. Tot i ser el seu debut a Le Mans, Palou té l’avantatge de competir amb un equip que ja ha mostrat un gran rendiment en aquesta cursa en edicions anteriors, obtenint un tercer lloc en 2023.

Cadillac ha tingut una temporada prometedora, i la combinació de l’experiència dels seus companys d’equip i la seva pròpia velocitat i adaptabilitat podria portar Palou a estar en la lluita per les primeres posicions. La seva presència en una de les curses més importants del món del motor és una gran oportunitat per consolidar la seva reputació com un dels millors pilots catalans de la seva generació.

Albert Costa no formarà part d’aquesta edició

Albert Costa, el talentós pilot català que l’any passat va aconseguir una impressionant victòria a la categoria LMP2 de les 24 Hores de Le Mans, no competirà a l’edició de 2024. Costa, que havia format part de l’equip Nielsen Racing, ha estat substituït per Kyffin Simpson en aquest projecte, deixant-lo fora de la llista definitiva d’inscrits. No obstant això, Costa anirà al circuit de La Sarthe per si hi ha alguna baixa d’última hora i té l’opció de competir.

Per contra, el català Daniel Juncadella i Lorenzo Fluxá sí que formaran part de l’edició d’aquest any. Fluxá debutarà en aquesta mítica cursa competint amb Cool Racing a la categoria LMP2, on formarà equip amb Ritomo Miyata i Malthe Jakobsen​. Per la seva banda, Daniel Juncadella competirà a la classe GT3 de la mà de Corvette Racing, juntament amb Hiroshi KoizumiSébastien Baud, buscant destacar a la seva categoria amb el mateix talent i determinació que l’han caracteritzat al llarg de la seva carrera.