Lando Norris segueix mostrant el seu talent en una nova pole position per a la primera cursa del Eurocup Formula Renault 2.0 a Estoril, Portugal. El britànic va arriscar en ficar pneumàtics de sec per marcar la pole. Els també rookies, Palmer i Fenestraz l’acompanyen.

En els primers de la sessió era el debutant Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing) que començava liderant la classificació programada a 30 minuts. El franco-argentí veia com tot seguit era Max Defourny (R-ace GP) qui el superava en cinc dècimes en un circuit que s’estava assecant.

Aquestes condicions complicades feia que el debutant Frank Bird causés una bandera vermella. En tornar l’acció, l’experimentat James Allen (JD Motorsport) es situava amb la pole position provisional i començava millorant els seus temps.

Però el campió de la categoria, Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) que havia decidit ficar els pneumàtics de sec, aconseguia la pole position en superar en dos segons el temps del pilot de JD.

Estratègia arriscada per el britànic que veia com tornava la pluja en els últims moments però, insuficient per a que ningú impedís la seva sisena pole position. Will Palmer (R-ace GP) el seguia a 1.3 segons mentre Fenestraz completava el top3.

Sorprenent gran classificació pels debutants Alexander Vartanyan (Fortec Motorsports) i Marcus Armstrong (R-ace GP), aconseguint el cinquè i sisè lloc.

Resultats QP2:

1 Norris 2 Palmer 3 Fenestraz 4 Allen 5 Vartanyan 6 Armstrong 7 Boccolacci 8 Troitskiy 9 Korneev 10 Baptista 11 Defourny 12 Shwartzman 13 De Sadeleer 14 Peroni 15 Habsburg 16 Falchero 17 Scott 18 ordeel 19 Aubry 20 Daruvala 21 Chaves 22 Bird