Cursa dominant per Roy Nissany en la primera cursa del cap de setmana de les World Series Formula V8 3.5 al circuit de Jerez, Andalusia. Pietro Fittipaldi i Matevos Isaakyan han completat el podi.

Després d’aconseguir la pole position en la sessió matinal, Egor Orudzhev (AVF) feia una mala sortida perdent el liderat amb Roy Nissany (RP Motorsport). El de AVF intentant no perdre més posicions es defensaria en força amb Pietro Fittipaldi (Lotus) qui obligava a trepitjar la gespa, però Yu Kanamaru (RP Motorsport) per l’exterior intentava la maniobra que acabaria amb toc entre els dos, amb el pilot de RP baixant fins la vuitena posició.

Orudzhev sense ritme s’acabaria retirant de la cursa causant el cotxe de seguretat que reagrupava els pilots, després de les primeres voltes. Nissany liderava per davant de Fittipaldi i Matevos Isaakyan (AVF) qui sortia setè.

En tornar la bandera verda, Fittipaldi intentava fos com fos superar a Nissany qui es defensaria molt bé per liderar la cursa fins la bandera de quadres per aconseguir la seva primera victòria de la temporada. Fittipaldi i Isaakyan completen el podi.

En quarta posició finalitzava Rene Binder (Lotus) seguit de Nelson Mason (Teo Martin Motorsport) que aconseguia la victòria en el campionat rookie. El canadenc ha protagonitzat una molt bona cursa després de sortir novè i superar a Alfonso Celis (Fortec Motorsports) –sisè, després del cotxe de seguretat.

Completa la zona de punts Konstantin Terescheno (Teo Martin Motorsport), Diego Menchaca (Fortec Motorsports) i Giuseppe Cipriani (Il Barone Rampante).

Resultats: 1 Nissany 2 Fittipaldi 3 Isaakyan 4 Binder 5 Mason 6 Celis 7 Kanamaru 8 Tereschenko 9 Menchaca 10 Cipriani 11 Orudzhev 12 Fioravanti