Nyck de Vries ha aconseguit la seva primera victòria a la FIA Formula 2 durant la segona cursa de la categoria als carrers de Mònaco. El jove de McLaren ha dominat la cursa per davant del seu company de Rapax, Johanny Cecotto. Completa el podi Gustav Malja.

La maniobra decisiva per la victòria avui s’ha decidit a la sortida. Els dos Rapax sortien des de la primera fila de la graella amb Johanny Cecotto a la posició preferent i Nyck de Vries segon, el holandès sortia millor que el veneçolà aconseguint la primera posició i escapant-se per aconseguir la seva primera victòria a la categoria.

La tercera posició la asseguraria Gustav Malja (Racing Engineering), tot i estar pràcticament tota la cursa pressionat per part de Luca Ghiotto (Russian Time). Malja assoleix el seu primer podi aquesta temporada i el primer per l’equip espanyol.

Pel darrere la lluita per la cinquena posició ha estat un dels punts calents de la cursa. Finalment aquesta posició ha estat per Artem Markelov (Russian Time) que ha aconseguit superar en una maniobra molt al límit a Alexander Albon (ART Grand Prix) a La Rascasse.

Han completat la zona de punts Nobuharu Matsushita (ART Grand Prix) i Jordan King (MP Motorsport) qui aconseguia la posició en un avançament en pista sobre el guanyador d’ahir Oliver Rowland (Dams).

Fora de la zona de punts, Sergio Canamasas (Trident) que ens ha habituat a avançaments a La Rascasse feia una nova demostració d’avançaments en aquest punt, però un excés de confiança en el mateix revolt el deixava fora de cursa en xocar contra Rowland.

També s’esperava molt la remuntada de Charles Leclerc (Prema Racing). El pilot local abandonaria la cursa després de una mala sortida, una remuntada fins la quinzena posició i un final de cursa complicat on ha vist com baixava fins la última posició. Tot i això el jove de Ferrari es manté en el liderat del campionat amb 5 punts de marge sobre Rowland.

La propera cursa de la FIA Formula 2 es disputarà en un altre circuit urbà, a Baku (Azerbaitjan).

Resultats:

Pos Driver Team Gap
1 Nyck de Vries R Rapax Lap 30
2 Johanny Cecotto Rapax 9,8
3 Gustav Malja Racing Engineering 10,4
4 Luca Ghiotto Russian Time 10,8
5 Artem Markelov Russian Time 11,2
6 Alexander Albon ART Grand Prix 11,9
7 Nobuharu Matsushita ART Grand Prix 13,6
8 Jordan King MP Motorsport 13,9
9 Oliver Rowland Dams 28,9
10 Antonio Fuoco R Prema Racing 29
11 Nabil Jeffri Trident 34
12 Sean Gelael Arden International 42,7
13 Nicholas Latifi Dams 43,4
14 Sergio Sette Camara R MP Motorsport 46,4
15 Robert Visoiu R Campos Racing 47
16 Louis Déletraz R Racing Engineering 53,1
17 Sergio Canamasas Trident 55,6
18 Charles Leclerc R Prema Racing Retrired
19 Ralph Boschung R Campos Racing Retrired
20 Norman Nato Arden International Retrired