RP Motorsport Racing comptarà amb Roy Nissany per a les World Series Fórmula V8 3.5. El pilot israelià, que ha disputat dues temporades en aquesta disciplina, formarà equip amb Yu Kanamaru.

Roy Nissany, nascut a Israel fa 22 anys, va concloure una de les seves millors campanyes l’any passat aconseguint dues victòries, sis podis i 4 pole positions amb l’equip Lotus. Nissany va visitar la seu de l’equip fa algunes setmanes per tancar el seu acord i ja va participar en el primer test oficial de la temporada a Motorland Aragón.

El pilot de RP Motorsport, Damiani Fioravanti, ha estat transferit a l’equip italià Il Barone Rampante i competirà al costat de Giuseppe Cipriani completant el line-up del team venecià el 2017, després d’un acord entre les dues escuderies.

Fabio Pampado, Team Principal in RP Motorsport Racing

“Estem feliços de comptar amb Roy Nissany per disputar les World Series Fórmula V8 3.5. Roy va ser un dels millors pilots de les World Series l’any passat i crec que la seva participació en el nostre equip ens pot ajudar a aconseguir bons resultats en el 2017. Tant Roy com Yu han arribat a l’equip en un bon moment. També em satisfà oficialitzar l’acord amb Il Barone Rampante perquè el nostre pilot Damiano Fioravanti disputi la temporada a Il Barone Rampante. Estic convençut que l’equip de Giuseppe Cipriani li donarà l’oportunitat a Damiano de fer un bon debut a les World Series “

Roy Nissany, pilot en RP Motorsport

“Després d’una temporada molt potent en Lotus crec que la meva unió amb RP Motorsport és la millor opció. Només tenen un any d’experiència però han demostrat un gran potencial i resultats concrets com la seva victòria a Hungaroring. Compartim molts valors en comú. Quan els vaig visitar a Gropparello em van fer sentir com a casa. La nostra experiència i afany formen un bon equip. Ara toca afinar el treball en els test de demà “.