Thomas Luthi ha estat el més ràpid en al primera sessió d’entrenaments lliures de Moto2 del Gran Premi de Qatar. El suís ha liderat per davant de Takaaki Nakagami i Miguel Oliveira.

El pilot amb més experiència actualment a la categoria intermitja, Thomas Luthi (CarXpert Interwetten) ha estat el més ràpid de la primera sessió d’entrenaments per davant de Takaaki Nakagami (IDEMITSU Honda Team Asia). Les dues Kalex han quedat per davant de la KTM de Miguel Oliveira (Red Bull KTM Ajo).

Per darrere les dues EG 0.0 Marc VDS de Franco Morbidelli i Alex Márquez, juntament amb Mattia Pasini (Italtrans Racing Team), i Axel Pons (RW Racing GP), tots amb Kalex.

La primera Suter en vuitè lloc ha estat la de Danny Kent (Kiefer Racing) mentre Fabio Quartararo (Pons HP40) i Luca Marini (Forward Racing Team) han completat el top10.

Els altres dos fabricants de xassís, Tech 3 i Speed Up han aconseguit com a millor lloc el dinovè i el vint-i-setè amb Remy Gardner (Tech 3 Racing) i Simone Corsi (Speed Up Racing) respectivament.