El pilot Noureg Martinius Stenshore s’ha plocramat campió  de la primera edició del WSK Open Cup disputat en el South Garda Karting (Lonato, Italia), en la categoria Mini. El de Parolin va liderar un doblet amb Brando Badoer en la segona posició, completa el podi el Energy de Alex Powell.

El cap de setmana es va iniciar amb una molt batallada sessió de classificació en que va ser el belga Ean Eyckmans (Baby Race Driver Academy) qui va  aconseguir el millor temps amb una volta de 53.847 segons, uns 0.010 segons mes ràpid que el jamaicà Alex Powell (Energy Course) qui es convertiria en un de les grans revelacions del cap de setmana.

Les eliminatòries van ser principalment dominades per el italià Andre Antonelli (Energy Corse) i per el Parolin de Ean Eyckmans. També li van ser de gran ajuda el noruec Martinus Stenshorne (Parolin Racing Kart) per escalar des de la divuitena posició a la cinquena. El espanyol Bruno del Pino (Italcorse Racing Team) es va classificar per la pre- final B.

Una pre-final B en la que Ean Eyckmans es va inposar amb claritat, amb un marge superior de 3 segons. Va ser una eliminatòria en que nomes va haver el abandonament de Bruno del Pino el trencarse la cadena del seu Italcorse.

En la pre-final A, vivim una mica el acident de la final, amb una lluita oberta entre Energy de Andrea Anontelli i Alex Powell, contra els Parolin de Martinius Stenshore i Brando Badoer.

En la final, Andrea Antonelli partia des de la pole position lloc que mantindrà en les primeres dues voltes, el ser superat per Joel Bergstrom (Formula K Junior Team). El pilot suec junt a Martinius Stenshorne es diputaran la primera posició en les següents voltes, amb un Stenshorne rodant de forma molt defensiva, que el donarà resultats suficients per creuar la línia de meta en la primera posició.

Brando Badoer aconsegueix finalitzar en segona posició després de sortir de la sisena posició, mentres Alex Powell aconsegueix un històric podi per el motorsport jamaicà.