Riccardo Longhi ha brillat aquest cap de setmana al South Garda Karting (Lonato, Itàlia) per a la WSK Open Cup en la categoria KZ2. El de Birel ART, va aprofitar un error de Marc Ardigó per imposar-se amb gran marge a la final, Marjin Kremers completa el podi.

Ja va avisar en classificació aconseguint el millor temps, Riccardo Longhi (Birel ART Racing) amb la pole position per a les eliminatòries, només es baix del primer lloc en una només ocasió abans de les pre-finals.

L’italià més va guanyar en el seu pre-final, però va haver de sortir des del segon lloc a la final, ja que Marc Ardigó (Tony Kart Racing Team) va ser més ràpid en quant a temps es refereix en la seva pre-final.

Marc Ardigó va mantenir el primer lloc en la primera volta, però un error al primer revolt durant la segona volta va permetre a Riccardo Longhi obtenir la primera posició. El de Birel ART immediatament es va distanciar i va guanyar amb un còmode avantatge de 3 segon respecte el seu compatriota.

L’holandès, Marjin Kremers (Birel ART Racing) va completar el podi després de la seva lluita amb el francès Anthony Abasse (Sodikart) qui va superar a falta de 6 voltes. Abasse va acabar quart seguit de Matteo Vigano (Tony Kart Racing Team).

Per darrere, van destacar les remuntades dels Sodi d’Alex irlando (Sodikart) – que va passar de P15 a P8, i d’Adrien Renaudin (CBP Sport) que va remuntar des de la vint-i-quetrena plaça fins a la tretzena.