El pilot espanyol Alejandro Meléndez ha guanyat una boja carrera de Mini en el circuit belga de Mariembourg, on s’ha disputat la segona ronda de la IAME Euro Series, després de superar en l’última volta a un Kimmy Abraham (Dimokart) que ha remuntat des de l’última posició. Però ha estat finalment Nathan Ottink (PDB) qui ha acabat segon deixant al belga en tercera posició.

Tota la carrera es disputava amb fins a vuit pilots lluitant. Al principi, Meléndez es col·locava primer, ja que havia partit des de la pole, segon era Amaury Meertens i Gabriel Bektas es col·locava tercer.

En la tercera volta Meléndez queia fins a la tercera posició, mentre Ottink era primer i Meertens segon. En la següent volta, Meléndez li arrabassava la segona posició a un Meertens que finalment es veuria relegat fins a la sisena posició.

Passat l’equador de la carrera arribava des de l’última posició Kimmy Abraham, qui es col·locava quart per davant de Bektas després d’avançar-ho en les corbes ràpides enllaçades del traçat belga.

A tres voltes del final, Abraham ja era segon després de superar a Meertens i a Meléndez. Ell, juntament amb Ottink i l’espanyol, s’escapaven de la resta del grup, el qual lluitava per la quarta posició amb el pilot espanyol de Exprit Lucas Fluxá al capdavant.

A dues voltes per al final, Abraham prenia el liderat després de superar sense molts miraments a Ottink.

En l’última volta es decidia tot i Meléndez era el més llest de la classe. Passava primer a Ottink i després a Abraham en una maniobra límit en la qual l’espanyol passava al belga en la frenada d’una corba tancada per l’interior. A conseqüència d’això, Ottink s’aprofitava i també superava a un Abraham que veia com en unes corbes havia perdut la victòria per ser finalment tercer. Lucas Fluxá acabava quart i Miguel Peiró cinquè. Entre els altres espanyols trobem a Sergio Ruiz setè i a Ionut Brie 11º.