El pilot espanyol de FA Racing Carlos León ha fregat la victòria en la Final de la Super Shifter a Mariembourg en la segona ronda de la IAME Euro Series. Sten Pirimagi és qui finalment s’ha portat el triomf després de dominar tota la prova, encara que ha sofert en les últimes voltes quan el pilot de FA ha rodat molt prop d’ell. A molta distància ha arribat Thierry Delré, que finalment ha estat segon a causa d’una penalització que ha relegat a León fins a la tercera posició.

Pirimagi perdia dues posicions en la sortida parada. Delré era qui es col·locava primer i León li seguia molt d’a prop des de la segona posició. Però el pilot estoni, lluny d’empetitir-se recuperava ràpidament el componiment amb un avançament sobre el mateix León i un altre sobre Delré abans que acabés la primera volta. El pilot francès es veia tan sorprès que també era superat per l’espanyol en el final d’una primera volta molt intensa.

Passades dues voltes, León, juntament amb Pirimagi, es distanciava de la resta del grup. Delré, per la seva banda, veia com la seva tercera posició era amenaçada per l’aparició d’un Kevin Korjus que es col·locava quart. Kevin Ludi era cinquè. Tant Korjus com Ludi rodaven molt pegats a Delré.

Passat l’equador de carrera, León s’acostava perillosament a un Pirimagi que ja no podia estar tan tranquil.

Durant les últimes dues voltes el pilot de FA ha rodat molt prop del estoni, encara que finalment no ha pogut guanyar-li la carrera. Delré ha aconseguit mantenir darrere a Korjus, qui ha finalitzat quart i Philipp Seewer ha estat cinquè.