El pilot belga, Max Defourny ha anunciat que continuarà amb l’equip R-ace GP al Eurocup Formula Renault 2.0 per tal d’intentar aconseguir el campionat, en un any en que la categoria presenta molt nivell.

Max Defourny va iniciar-se en els monoplaces l’any 2014 als 16 anys debutant a la F4 Francesa, on només va aconseguir un podi. Va aprofitar aquella temporada per participar també a la Formula Renault 1.6 NEC on va aconseguir tres podis, a més de disputar un cap de setmana a la F4 Italiana.

L’any següent va fer el salt a la Formula Renault 2.0 –un cotxe en què el belga s’hi troba molt a gust- amb l’equip R-ace GP, on va aconseguir el campionat de rookies a la Formula Renault 2.0 NEC gràcies a les dues victòries, 4 podis i una pole position.

L’any passat va seguir amb la formació de La Rochelle, lluitant tant al NEC com a l’Eurocup amb Lando Norris, on va tenir-hi una gran rivalitat a més d’un gran respecte. Malauradament es va haver de conformar amb sub-campionat i el tercer lloc, respectivament.

Després de provar a GP3 Series i especialment a la Formula V8, Defourny continua a l’equip francès al Eurocup, ja que aquest campionat enguany compta amb més pilots, més pilots de nivell i més curses. Per tant, el belga parteix com a preferit, però no ho tindrà gens fàcil.