Arjun Maini tornarà formar part de les GP3 Series aquest 2017 amb l’equip Jenzer Motorsport després del seu desè lloc final en la classificació de pilots de la passada temporada.

Arjun Maini va tenir un debut molt prometedor a la GP3. Tot i perdre’s les primeres quatres curses ell ha estat el pilot més jove que ha acabat entre els deu primers a la classificació, conduint per la marca suïssa. A més, va aconseguir el seu primer podi de la GP3 al circuit d’Hungaroring.

L’amo del volant del cotxe de xassís Dallara i motor Mecachrome ha declarat el següent sobre la temporada que començarà al mes de maig:

“Estic molt motivat per conduir amb Jenzer Motorsport per segon any consecutiu. Vaig fer una bona temporada passada a la GP3, aconseguint el meu primer podi. Espero ser més consistent aquest any, començant des de la primera cursa i buscant la meva primera victòria a la GP3. Em vaig perdre els tests de l’any passat i miro cap endavant al 2017”.

Andreas Jenzer, fundador i cap de l’escuderia suïssa, va fer unes declaracions en relació a Maini:

“Estem molt contents de treballar amb l’Arjun un altre cop! Després del seu podi al 2016 treballarem dur per lluitar per les tres primeres posicions més vegades i per tenir una bon reusltat al campionat.