Després dels nombrosos èxits de la seva última temporada a la Fórmula 3 britànica, Matt Rao està a punt per fer el salt a la FIA Fórmula 3 Europea de la mà de Fortec Mororsports.


El pilot de 20 anys va fer l’any passat un gran paper a la F3 Britànica, on va finalitzar segon, perdent el títol per només dos punts. Durant la temporada va aconseguir cinc victòries i catorze podis.

El seu ascens a la FIA Fórmula 3 Europea sembla una progressió lògica que permetrà a Rao desenvolupar encara més les seves habilitats, i li permetrà seguir sent un fort pilot de curses. En aquesta competició mundial, que es disputa amb 33 curses en 11 localitats, tant Rao com Fortec tenen l’objectiu de fer una gran progressió al llarg de la temporada.

“Estic molt content d’estar competint per Fortec Motorsports, una vegada més al 2015”, va comentar Rao. “Després d’un fantàstic 2014 amb l’equip a la Fórmula 3 britànica, tinc plena confiança en què l’equip i jo podrem treballar bé junts en el que serà el meu any de novell a la Fórmula 3 Europea. Sobre la base del que vaig aprendre l’any passat, espero poder demostrar la meva vàlua en el que és possiblement la categoria júnior més competitiva en el món d’avui en dia”.

“És el pas més natural després del seu gran any a la F3 britànica amb l’equip”, ha afegit Bruce Jenkins, Director de l’equip Fortec. “Ell va provar el cotxe actual a València i va mostrar la seva velocitat. Serà una empinada corba d’aprenentatge per començar, però estem esperant molt bones coses”.