El pilot espanyol de l’equip McLaren-Honda es perdrà el primer Gran Premi de la temporada després de l’accident que va patir el pilot en els test de Barcelona. Els metges han dit que no té gens greu però que li recomanen no participar en la primera cursa de la temporada.


 

Després de l’accident que va patir Alonso el dia 22 de febrer en el Circuit de Barcelona-Catalunya, els metges li han aconsellat que no dispute el primer gran premi de la temporada encara que afirmen que el pilot està bé.

Els metges han dit que no volen córrer riscos i prefereixen curar-se en salut i no arriscar la vida de l’asturià. Per a això han pres esta decisió.

Per a minimitzar les possibilitats de síndrome de segon impacte, que és un procediment mèdic al tractar els atletes després de les commocions cerebrals els metges sotmetran l’asturià a una sèrie de proves.

Fernando Alonso ha fet cas als metges i li cedirà el seu seient al tercer pilot de McLaren, Kevin Magnussen, en la primera cursa de la temporada. Alonso tornarà a les pistes el cap de setmana del 28 i 29 de març en Sepang, amb motiu de la segona cursa de la temporada.