CIRCUIT BARCELONA-CATALUNYA | Kazuki Masaki ha aconseguit mantenir la doble pole position per a les curses d’aquest cap de setmana del FIM CEV Repsol Moto3 al circuit de Barcelona-Catalunya. El japonès s’ha beneficiat de les altes temperatures a Montmeló que no han deixat millorar.

Segona sessió classificatòria dura, en tots els sentits. Dura en quant a les condicions de pista amb un asfalt rondant els 50ºC i una calor terrible de 32ºC de temperatura d’ambient. Aquest fet ha facilitat les caigudes, i que els temps per volta no milloressin respecte el matí.

Només 7 pilots dels 47 que formen la graella del campionat del món junior, han millorat els seus temps. Entre ells hi destaca el guanyador en la cursa de Le Mans, Alonso López (Junior Team Estrella Galicia 0.0).  El espanyol després de classificar catorzè aquest matí, ha aconseguit pujar fins la onzena posició gràcies al tercer millor temps marcat en la sessió de la tarda, just per darrere dels seus companys d’equip Jeremy Alcoba i Sergio Garcia.

Ha estat una sessió on es podia perdre més que guanyar. La forma de perdre era en caiguda com ha estat el cas de Josh Owens (Promoracing). Encara que la caiguda important de la sessió l’ha patit Filip Salac (Montaze Broz Racing Team) qui s’ha caigut al revolt 12 després de perdre el control de la moto. El pilot txec de seguida ha vist que no es podia moure i ha requerit de la atenció de la ambulància. Salac sembla ser que s’ha trencat la cama.

I uns minuts més tard en un revolt més enllà, eren Aleix Viu (42Motorsport) i Loran Faber (Dutch Racing Team) qui patien una caiguda simultàniament. Viu se’l veia en molèsties al caminar, mentre que Faber se’l ha vist molt enfadat en ell mateix.

Aquesta combinació de factors ha estat “ideal” per a que Kazuki Masaki (Asia Talent Team) aconseguís la pole position per les dues curses, per davant del seu company d’equip Ai Ogura i el líder del campionat Jeremy Alcoba.

Demà serà el dia en que els pilots de Moto3 més estaran en pista amb un Warm-up matinal a les 9 del matí, seguit de la primera cursa a les 11 i la segona a les 2 de la tarda que es podran seguir en directe per FormulaRapida.net

Resultats:

1 Masaki 2 Ogura 3 Alcoba

4 Pérez 5 Garcia 6 Kunii

7 Masia 8 Fernandez 9 Salac

10 Foggia 11 López 12 Farid

13 Casadei 14 Montella 15 Viu

16 Skinner 17 Petrarca 18 Vietti

19 Yurchenko 20 Martínez-Abrego 21 Wongthananon

22 García 23 Ieraci 24 Polanco

25 Riu 26 Nepa 27 Jones

28 Vedoia 29 Faber 30 Ruiz

31 Ghidini 32 Lorente 33 Cavaliere

34 Rossi 35 Kasmayudin 36 Florido

37 Dupasquier 38 Owens 39 Fuligni

40 Miralles 41 Meggle 42 Cooper

43 Rougé 44 Luchel 45 Van de Lagemaat

46 Su 47 Nesbitt