Arjun Maini ha aconseguit la victòria en la primera cursa de la tercera ronda de la Toyota Racing Series disputat al circuit neozelandès de Hampton Downs.


La cursa tenia a Arjun Maini sortint des del primer lloc,  posició que ha conservat en arribar al primer revolt, però en la mateixa primera volta, darrere seu Thomas Randle patia una virolla després de sortir-se de pista i impactar amb Jamie Conroy, Alfonso Celis i Matteo Ferrer, provocant d’aquesta manera la primera bandera vermella del dia. (veure vídeo)

En la segona sortida, igual que en la primera, Maini conservava el liderat respecte Sam MacLeod, però en Sam intentaria l’avançament que acabaria amb el seu abandonament i la suspensió de la cursa de nou.

Això feia que en la tercera i darrere sortida, Maini no tingués rival que el pogués atrapar, Brandon Maisano rodava segon seguit per Santino Ferrucci. Però apareixeria una altre bandera vermella abans d’acabar la cursa. Brendon Leitch havia xocat a falta de 4 voltes, fent qu ela cursa ja no es reinicies.

Victòria de Maini que talla distàncies amb Lance Stroll, ara el canadenc de la Ferrari Drivers Academy només li treu 13 punts de marge.

En definitiva, cursa boja amb 3 banderes vermelles, molta acció com sempre a les Toyota Racing Series.

Resultats: 1 Maini, 2 Maisano, 3 Ferrucci, 4 Callum Ilott, 5 Damon Leitch, 6 James Munro, 7 Artem Markelov, 8 Dzhon Simonyan, 9 Mathias Kristensen, 10 Ferdinand Habsburg.