L’equip nipó ha revelat ja als seus sis pilots que competiran en el WEC en 2015 amb dos Toyota TS040 Hybrid. Els cotxes portaran els dorsals #1 i #2.


 

La distribució dels pilots és la següent:

El cotxe #1 el pilotaran els actuals campions del WEC, Davidson i Buemi. Com a tercer pilot del primer cotxe tindrem a l’expilot de F1 amb l’equip Williams, Kazuki Nakajima. Els tres pilots del cotxe numero 1 han disputat grans premis en F1.

En el cotxe #2 tenim a Alex Wurz, Stéphane Sarrazin i Mike Conway. Aquest últim es va incorporar l’any passat a l’equip per a disputar les ultimes 5 carreres substituint Nicolas Lapierre.

“Yoshiaki Kinoshita, President de l’equip va dir: “Estem molt contents de confirmar la nostra alineació per a 2015. Hem treballat amb els nostres pilots durant molt de temps i hem desenvolupat una gran relació. Aquesta estabilitat i consistència ha sigut una part significativa en el nostre èxit pel que era prioritari mantindre en 2015. Segons la nostra experiència de 2014 hem modificat les alineacions de cada cotxe i creiem que l’estil de cada un es complementarà a la perfecció, oferint un millor rendiment. Tots els nostres pilots han guanyat alguna cursa del WEC i confiem que aquest compte s’ampliarà durant la temporada i en el futur”.