Nikita Bedrin va pujar a l’esglaó més alt del podi a la primera ronda de la WSK Euro Series a la categoria OKJ. El pilot de Tony Kart va dominar des de la prefinal fins a la final amb molta autoritat per davant de Ten Brinke i Day, que es van disputar la segona plaça a una final de photo-finish.

La Prefinal “A” va estar dominada per complet per Nikita Bedrin (Tony Kart / Vortex / Vega). El pilot rus va prendre avantatge al principi i es va allunyar de la lluita per la segona posició entre Ugo Uguchukwu (FA Kart / Vortex / Vega) i Robert de Haan (Energy / TM Racing / Vega). Finalment, de Haan va ser qui es va quedar amb la segona posició.

La Prefinal “B” va ser salvatge i els que eren en principi els preferits es van quedar sense accedir a la final. Va ésser el cas de Josep Maria Martí (Tony Kart / Vortex / Vega), que es va tocar amb l’hongarès Levente Revesz (Exprit / Vortex / Vega) i va perdre totes les seves opcions. Martí va realitzar un cap de setmana molt positiu lluitant sempre per les victòries a les eliminatòries.

Tampoc ho va aconseguir Conrad Laursen (FA Kart / Vortex / Vega), que sortia des de la pole però es va estavellar contra el seu company d’equip de Ricky Flynn, Christian Ho (FA Kart / Vortex / Vega), que va perdre el control del seu kart al segon sector. James Wharton (FA Kart / Vortex / Vega) va ésser el guanyador per davant de Alex Dunne (Tony Kart / Vortex / Vega) i Jamie Day (Exprit / Vortex / Vega).

A la final, Nikita Bedrin va tractar de repetir la seva tàctica de la prefinal i immediatament va aconseguir obrir una bretxa sobre els seus perseguidors. El rus era més ràpid que un Robert de Haan, que ocupava la segona posició i que contínuament tenia que defensar-se dels atacs de Thomas Ten Brinke (FA Kart / Vortex / Vega). L’holandès va tenir més sort que el seu compatriota i company d’equip, Laurens Van Hoepen, qui es va estavellar a la segona volta de la cursa amb Marcel Kuc (Parolin / TM Racing / Vega).

No va ésser l’únic accident de la cursa, ja que Alex Dunne i Martinius Stenshorne també vas estar involucrats en un xoc al segon sector i van haver de retirar-se. També Maxwell Dodds (KR / Iame / Vega) va haver d’abandonar una mica després.

De mentres, a la lluita per la segona posició De Haan va ésser superat per Thomas Ten Brinke a falta de cinc voltes per al final. Una volta després, De Haan també va perdre la tercera posició, que va passar a mans de Jamie Day. Els tres es van mantenir junts fins la bandera a quadres, però les posicions no van canviar.

Nikita Bedrin va guanyar per davant d’ells amb més de 3 segons de avantatge, mentre que Alfio Spina (KR / Iame / Vega) va ésser qui va tancar el top 5 després de realitzar una impressionat remuntada a lo llarg del cap de setmana després de començar molt malament a les classificacions. L’italià de Cetilar Racing va superar totes les eliminatòries, va remuntar des del d’enrere a la prefinal i a la final va completar una molt bona actuació.

A la classificació del campionat, Bedrin marxa de Sarno amb 49 punts de distància sobre Robert de Haan. Tercer a 51 punts està Thomas Ten Brinke, mentre que James Wharton està a 52 punts del pilot de Tony Kart.

La pròxima ronda de WSK Euro Series es celebrarà al circuit francès de ASK Angerville del 25 al 28 d’abril.