La marca francesa Renault ha confirmat que les World Series és continuaran disputant fins a 2017 i borra els rumors de que desaparegui a causa de la crisi econòmica

 

Les World Series és seguiran disputant tres temporades més, gracies a que Renault vol seguir donant suport al campionat fiancés, un fort pilar per a les joves promeses que el dia de demà poden donar el salt a la categoria reina d’automobilisme.

El campionat francès ha afirmat que no solament han firmat contracte fins a 2017, sinó que volen seguir disputant-lo més allà d’aquestos tres anys. Una altra novetat es que el model del cotxe que es porta usant des de 2012, s‘utilitzarà fins a 2016, probablement per a frenar l’impacte econòmic que ara mateix hi ha tant a la marca francesa, com en altres campionats.

El principal rumor tractava sobre que el campionat fos eliminat a causa de que estan passant per una crisi econòmica, hi ha un numero reduït de monoplaces a pista, entre altres factors, però els francesos volen seguir donant suport al campionat. Un campionat que està a nivell de la GP2, ja que pilots com Sainz, Sirotkin, Merhi… tenen més contacte amb la Formula 1 que els pilots de GP2.

Finalment, també es vol reduir fins a un 15% el pressupost necessari per a muntar un equip a les WSR. S’hi afegeix que és vol millorar diferents parts dels monoplaces de Formula Renault 3.5, de cara a la fiabilitat gràcies a les millores a la caixa de canvis i parts elèctriques.