Kyle Kaiser ha completat un cap de setmana gairebé perfecte a Toronto (Canadà). El de Juncos Racing ha tornat ha aconseguir la victòria en la segona cursa de la Indy Lights, gràcies a l’abandonament de Herta. Telitz i Claman de Melo completen el podi.

El cel de Toronto es veia molt tapat però tot i això la pluja no ha fet acte de presencia en tota la cursa.

Colton Herta (Andretti Steinbrenner Racing) sortia des de la pole position per davant de Santiago Urrutia (Belardi Auto Racing) qui perdria la segona posició a la sortida amb Kyle Kaiser (Juncos Racing).

Una sortida accidentada ja que Kaiser, Urrutia i Nico Jamin (Andretti Autosport) afrontaven els tres en paral·lel el primer revolt. Situació que acabava malament per aquest últim qui xocava contra el mur. A continuació Shelbly Blackstock (Belardi Auto Racing) no podia evitar-lo i impactava contra ell, a més a més també abandonava Neil Alberico (Carlin).

El pace car apareixia en pista per 4 voltes, a continuació Zachary Claman de Melo (Carlin) superava a Urrutia per la tercera posició. El pilot de Belardi abandonaria la cursa després de uns problemes mecànics, aparcant el cotxe al mig de la pista i causant un nou període de “Yellow”.

Al reiniciar-se la cursa De Melo veia perdre la posició de podi al ser superat per Aaron Telitz (Belardi Auto Racing). Però el canadenc recuperaria la posició al veure com Herta abandonava la cursa al trencar-se la seva suspensió.

Resultats:

1 Kaiser 2 Telitz 3 De Melo 4 Piedrahita 5 Leist 6 Norman 7 Dapero 8 Rickards 9 Kellet 10 Herta 11 Urrutia 12 Jamin 13 Blackstock 14 Alberico