El segon dels dos ePrix que s’han disputat al circuit urbà de Brooklyn, Nova York, Sam Bird ha tornat a guanyar, aquest cop des de la Pole, amb més autoritat i en una cursa on l’acció ha estat, principalment, en la lluita pel podi i els punts. Els Mahindra completen el podi amb Rosenqvist segon i Heidfeld tercer.

La cursa va arrencar i Felix Rosenqvist va superar el Poleman i guanyador d’ahir Sam Bird per posar-se al capdavant. Darrere d’ells es trobaven Jean-Éric Vergne (amb danys en el seu monoplaça) i Nick Heidfeld. Tal com va passar ahir, hi va haver diversos tocs en les frenades, amb Daniel Abt sent el més perjudicat. Vergne va parar a boxes per reparar els danys, per la qual cosa Heidfeld es va posar tercer i Pierre Gasly va accedir al quart lloc.

En la volta 7, Maro Engel, que anava cinquè, va danyar el seu cotxe i va haver d’entrar a reparar-lo. Oliver Turvey va heretar la seva cinquena plaça. Alhora, Mitch Evans es va sortir de pista i es va quedar amb el monoplaça parat, el que va propiciar que es decretés Full Course Yellow. La neutralització va durar poc i, en reprendre’s la prova, Bird va superar Rosenqvist per recuperar el liderat. Heidfeld va aprofitar la situació per intentar superar el seu company, però aquest va poder defensar-se.

Per darrere, hi havia un interessant duel per la cinquena plaça, amb un grup liderat per Turvey, la posició es veia amenaçada per Tom Dillmann i un Lucas Di Grassi que venia remuntant des del novè lloc. El brasiler va superar a l’alemany de Venturi per accedir a la sisena posició, en la volta 14 i, un gir després, es va posar cinquè en detriment de Turvey. A la 18, Nico Prost va avançar a Dillmann i Turvey per posar-se sisè. El britànic de NextEV estava patint i també va ser superat pel propi Dillmann i per Stéphane Sarrazin després de perdre el cotxe.

En la volta 22, es va decretar FCY a causa del cotxe d’Alex Lynn, que va patir problemes de nou i es va quedar parat en pista. Tots els pilots van aprofitar la neutralització de la carrera per fer el canvi de cotxe. A la 24 es va tornar a bandera verda sense canvis en les posicions capdavanteres, però amb Robin Frijns, que no havia parat, cinquè entre Gasly i Di Grassi. A Techeetah van cometre l’error de parar als seus pilots just quan es va rellançar la carrera, de manera que Sarrazin va caure fins a la 15a posició. Frijns va parar finalment a la 27.

A la 33, Loïc Duval amenaçava la vuitena plaça d’Antonio Félix Da Costa. Els pilots es van tocar, Da Costa va fer una virolla i el van superar tant Duval com el seu company Jerome D’Ambrosio. Tres girs més tard, Heidfeld va avançar a Rosenqvist i es va posar segon, però, Bird ja estava molt lluny.

En la volta 46, D’Ambrosio va superar Duval per posar-se vuitè. Da Costa va intentar aprofitar l’oportunitat per superar el francès i el va colpejar en intentar l’avançament. Duval es va quedar orientat en direcció contrària i va ser superat per Da Costa i pels dos Techeetah. El portuguès va ser sancionat amb un Drive Through

En el següent gir, Heidfeld i Rosenqvist van intercanviar posicions i, en l’últim, Gasly els va atrapar i, en intentar la maniobra en l’últim revolt, va xocar amb el mur. No obstant això, va poder creuar la meta.

Amb aquest estrany final, Bird torna a guanyar i confirma el doblet, el segon que s’aconsegueix a la Formula E amb el de Prost a la cita de Londres de la segona temporada. Rosenqvist ha estat segon i es consolida cada vegada més com el pilot més fort de les últimes cites. Heidfeld completa un doble podi per Mahindra. Gasly, Di Grassi, Prost, Dillmann, Vergne, Frijns i D’Ambrosio completen el Top 10.

Aquests resultats deixen la distància entre Buemi i Di Grassi, a falta de dues curses en què tornaran a estar tots dos en pista, en 10 punts. Rosenqvist és tercer a 53 del cap, de manera que segueix tenint opcions matemàtiques, tot i que són mínimes, de portar-se el títol. El desenllaç del tercer mundial de Fórmula E es disputarà, en una altra cita doble, d’aquí a dues setmanes a Montreal, un altre escenari que s’estrena a la categoria.