El home de la constància, Kyle Kaiser, ha aconseguit una nova victòria a la Indy Lights a la Exhibition Place de Toronto, Ontario (Canadà). El de Juncos ha dominat per davant de De Melo i Urrutia.

Kyle Kaiser (Juncos Racing) no ha tingut cap problema avui per ampliar la distància en el liderat del campionat. El californià ha dominat de principi a fi tota la cursa després de sortir des de la pole position.

A més a més ha vist com un dels seus rivals en al lluita pel títol, Matheus Leist (Carlin) -que sortia segon, abandonava la cursa quan intentava mantenir la tercera posició. El brasiler es va xocar contra les proteccions causant el primer i únic Yellow de la cursa.

El podi l’ha completat Zachary Claman de Melo (Carlin) i Santiago Urrutia (Belardi Auto Racing). El uruguaià ha hagut de mantenir a ratlla a Colton Herta (Andretti Steinbrenner Racing) que ha protagonitzat una gran remuntada després de sortir vuitè.

La remuntada de Herta, l’ha aprofitat Aaron Telitz (Belardi Auto Racing) per acabar cinquè. Per darrere d’ell s’ha viscut una important lluita per la sisena posició amb Juan Piedrahita (Team Pelfrey) que ha mantingut a ratlla a Ryan Norman (Andretti Autosport), fins al punt que el americà s’ha hagut de retirar en cometre un error.

Resultats:

1 Kaiser 2 De Melo 3 Urrutia 4 Herta 5 Telitz 6 Piedrahita 7 Dapero 8 Alberico 9 Rickards 10 Norman 11 Blackstock 12 Kellett 12 Leist 14 Jamin