La sessió qualificatòria per a la primera cursa d’Indy Lights al circuit mixt d’Indianapolis ha finalitzat, després d’una bandera vermella, amb una Pole per Nico Jamin, seguit de Zachary Claman de Melo i Neil Alberico.

La sessió de 30 minuts va començar i Colton Herta Santi Urrutia foren els primers pilots a establir registres competitius. Amb tan sols set minuts transcorreguts, es va aturar la sessió degut a un incident de Juan Piedrahita al cinquè revolt que va provocar que les barreres haguessin de ser reparades.

La bandera verda va tornar uns quinze minuts més tard. Nico Jamin es va podar líder, sent el primer pilot en baixar a l’1:15. Però els temps estaven caient ràpidament i Herta, Kyle Kaiser Neil Alberico es van fer lloc als tres primers llocs de manera provisional.

Amb menys de quatre minuts per al final, Zachary Claman de Melo es va posar líder, però va durar poc, ja que Jamin va tornar a la primera plaça pocs segons després. Sorprenentment, res no va canviar fins el final i Jamin es va endur la Pole per la primera cursa del cap de setmana amb un 1:15.2443. El francès ha establert un registre molt sòlid i és un ferm candidat per endur-se’n el segon triomf de l’any. Segon ha finalitzat Claman de Melo amb Alberico tercer.

La primera cursa d’Indy Lights es disputarà avui a les 5:55 PM hora local, amb la segona classificació i la segona cursa previstes per demà.