Charles Leclerc s’ha fet amb la pole position per a la primera cursa de la FIA Formula 2 per a la cursa 1 del circuit de Barcelona-Catalunya. Luca Ghiotto i Nyck de Vries completen el top3.

En la primera tanda de voltes del circuit de Barcelona-Catalunya, els pilots sabien de la importància que tenien aquestes voltes ja que a la tarda la pista empitjora i costa que els temps millorin.

En uns primers minuts dominats per Jordan King (MP Motorsport) el pilot britànic es veia en una favorable posició per aconseguir la pole position però al realitzar-se la segona tanda. Luca Ghiotto (Russian Time) i Nyck de Vries (Rapax) aconseguien millorar el temps del anglès per situar-se amb la pole provisional.

Una bandera vermella causada per Nabil Jeffri (Trident) que veia com es quedava aturat el seu cotxe, feia que la sessió s’aturés a falta de 5 minuts, deixant només el temps de completar una volta ràpida.

En aquest temps, els tres primers classificats, Ghiotto, De Vries i King. No sortien de box, i veien com el jove pilot de Ferrari, Charles Leclerc, aconseguia la seva segona pole position de la temporada.

Resultats:

1 Leclerc 2 Ghiotto 3 De Vries 4 King 5 Albon 6 Rowland 7 Nato 8 Fuoco 9 Latifi 10 Matsushita 11 Deletraz 12 Boschung 13 Markelov 14 Sette Camara 15 Merhi 16 Cecotto 17 Gelael 18 Malja 19 Canamasas 20 Jeffri