Matevos Isaakyan ha marcat el millor temps en la segona sessió d’entrenaments lliures de l’Eurocup Fórmula Renault 2.0, celebrats al circuit de Jerez de la Frontera. Segona posició per Jehan Daruvala seguit d’Ignazio d’Agosto.

La segona sessió d’entrenaments lliures del Eurocup ha estat radicalment diferent a la primera. Molts equips com Koiranen GP o Josef Kaufmann Racing han deixat de rodar amb pneumàtics vells per tal de saber el ritme real que trobarem en cursa.

Degut a les condicions caloroses, els pilots no han millorat el temps de la primera sessió marcat per Max Defourny. Matevos Isaakyan ha estat qui ha fet el millor temps amb un 1:41.665, 39 mil·lèsimes millor que Jehan Daruvala.

En aquesta sessió s’ha confirmat que els primers llocs dels Arta Engineering aquest matí era un simple miratge, tot i que la graella esta molt igualada aquest cap de setmana. El mateix cas per el Cram Motorsport de Vasily Romanov.

El que està clar és que hi ha una sèrie d’equips que van molt bé en la sessió matinal, és el cas dels ART Junior Team i els Tech 1 Racing, mentre que els que tenen més ritme per la tarda són els  JD Motorsport, els Fortec Motorsports i els Manor MP Motorsport, mentre que els Josef Kaufmann Racing i els Koiranen GP no es poden situar en cap grup ja que han estat estalviant pneumàtic.

Tot i això, aquestes dades podrien ser inútils ja que hi ha previsió de pluja per aquest cap de setmana.

Recordar que demà serà el dia decisiu pel campionat on encara hi ha 9 pilots que el poden guanyar, a falta de 3 curses, dos de les quals es disputaran demà.