El pilot britànic ha estat el més ràpid en la primera sessió de lliures de l’última ronda del DTM en Hockenheim. Després d’ell han acabat Gary Paffett i Tom Blomqvist.


 

La sessió començava amb una mala notícia: Dani Juncadella no participaria per indisposició, i seria Esteban Ocon, actual pilot de GP3, qui li substituiria.

Durant tota la sessió, va ser Gray Paffett (Mercedes) qui va estar en el més alt de la taula de temps, però en l’últim minut Jamie Green amb dos voltes espectaculars li va llevar la primera posició per més de 4 desenes.

El tercer millor temps va ser per a Tom Blomqvist, que està fent un molt bon final de temporada, havent guanyat una carrera i puntuat en 3 ocasions més.

El quart millor temps ha estat per a Edoardo Mortara, l’italià és actualment el segon pilot en la classificació general, per davant del seu company Mattias Ekström, que ha estat sisè en esta primera sessió. El líder del campionat, Pascal Wehrlein ha acabat dinovè, mentre que l’únic espanyol, Miguel Molina, ha estat vint-i-tresè.

La segona sessió de lliures serà demà a les 9:00 hora local.