En una pista relliscosa al sud de França, Callum Illot ha aconseguit la seva primera victòria de Formula 3 per davant de Nick Cassidy, que ha aconseguit el seu podi del dia, que el permet situar-se com a líder del campionat. Guanyu Zhou ha acabat tercer essent el primer rookie en pujar al podi enguany.

Maximilian Günther (Prema Powerteam) que era l’autor de la pole position ha patit una mala sortida, que l’ha fet baixar moltes posicions abans d’arribar al drama del revolt 1.  Un drama on el guanyador de la cursa 1, Lance Stroll (Prema Powerteam) ha rebut un impacte, que li ha causat una virolla, impactant contra Günther, Newey i Barnicoat. Els tres esmentats anteriorment van haver de retirar-se, causant el primer cotxe de seguretat de la temporada.

Amb la cursa neutralitzada, Nick Cassidy (Prema Powerteam) liderava la cursa seguit de Callum Illot (Van Amersfoort Racing), Mikkel Jensen (kfzteile22 Mücke Motorsport), Guanyu Zhou (Van Amersfoort Racing i Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing).

Quan el safety car va abandonar la pista, l’acció va estar per tot arreu. Destacava l’avançament de Raoul Hyman (Carlin) sobre Niko Kari (Motopark) i Alessio Lorandi (Carlin) per escalar al vuitè lloc. El pilot sud-africà sorprendria també superant a Nikita Mazepin (Hitech GP), però un toc amb Sergio Sette Camara (Motopark) el feia perdre la posició amb Mazepin.

La lluita també ha estat oberta pel podi entre Jensen i Zhou. El jove pilot de Ferrari ha superat al de Mücke finalment, essent el primer debutant de la temporada en aconseguir un podi.

La lluita per la victòria aquesta vegada també ha estat oberta entre Cassidy i Ilott. Mentrestant, la pluja feia acte de presència, fet que beneficiava a George Russell (Hitech GP) per escalar del últim lloc fins la zona de punts, abans d’un segon cotxe de seguretat.

Aquest era causat pel Prema Powerteam de Ralf Aron, abans però, Callum Ilott havia aconseguit avançar a Cassidy pel liderat de la cursa. El neozelandès també era superat per Zhou.

El cotxe de seguretat ha marxat a falta d’una volta pel final, fet que ha permès a Cassidy recuperar la segona posició. La meta la creuava Mikkel Jensen en quarta posició, seguit de Camara, Lorandi i Ryan Tveter (Carlin). En vuitè lloc s’ubicava el debutant Anthoine Hubert, seguit de Joel Eriksson i Raoul Hyman que tanca la zona de punts.

La tercera cursa es disputarà aquest diumenge pel matí.